Mit livsforløb

image002

Jeg er født i 1942 i Svaneke på Bornholm
Jeg tog Pædagoguddannelse i København i 1964
Lige fra barnsben har jeg været en ivrig tegner og maler. I mit arbejde med børn havde jeg mulighed for at dyrke min store interesse.
I 1989 studerede jeg billedkunst hos Lars Sirena på HF.  Studieturen gik til New York.
I 1995 blev jeg færdig med min videreuddannelse på Danmarks Lærerhøjskole. Studieturen herefter gik til Firenze, hvor jeg fulgte børnenes kunstudvikling fra vuggestue til skolealderen. Her var en aktiv Regio Emilia pædagogik i den nordlige del af Italien.

I 1998 dimitterede jeg med strikdesign som speciale fra Hasle Textilseminarium. Herefter åbnede jeg et forretningskollektiv i Gudhjem sammen med fem andre kvinder, hvor vi solgte vores kunsthåndværk.

Jeg har  i mange år sunget i kor og musik har en stor betydning for mig.

I 2012 blev jeg antaget som Artmoneykunstner.  www.artmoney.org/user/8624

En del af mine arbejder er inspireret af mine rejser rundt omkring i verden f.eks. Sydafrika, Vietnam og Sri Lanka. Jeg ser en uudtømmelig skat af form, farve og stoflighed i menneske, dyre og planteriget.

Mine malerier er forsøg og eksperimenter og en trang til at skildre det der gør indtryk på mig. Det er alt andet end en korrekt gengivelse af menneske og dyr og billederne får det udtryk og den karakter der kommer efter at være fortolket i mit eget sind.

Jeg har deltaget i flere Censurerede udstillinger og er en del af kunstforeningen ”Bimaris”. http://www.bimaris.dk/medlemmer/ingrid-w-drejer/

Jeg har løbende ved siden af mit arbejde fulgt kurser i kunsthistorie og billedkunst og været på kunsthøjskoler i mine ferier.

Skriv et svar